Γιατί να επιλέξετε έναν εναλλακτικό πάροχο Cloud

Ο κόσμος είναι γεμάτος επιλογές!


Η τεχνολογία του cloud computing πλέον είναι δεδομένη όταν μιλάμε για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σήμερα. Πριν από λίγα χρόνια, οι εταιρείες αναγκάζονταν να έχουν αφιερωμένες ομάδες για τη διαμόρφωση, τη λειτουργία και τη συντήρηση των server rooms, γεγονός που καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολη την κλιμάκωση και την προσφορά ενός βιώσιμου προϊόντος. Για τις μικρές επιχειρήσεις, ήταν ακόμη πιο δύσκολη λόγω της έλλειψης ανθρώπινων πόρων καθώς και της χρηματοδότησης.

Η επιλογή της καλύτερης υπηρεσίας cloud για την επιχείρησή σας είναι ένα βασικό καθήκον που πρέπει να επιτελέσει κάθε τεχνολογικός επιχειρηματίας.
Εμείς, στη GMX TEC, σεβόμαστε την εταιρεία σας και κατανοούμε τις ανάγκες της.

Υπάρχουν μερικοί κύριοι παίκτες στην αρένα υπηρεσιών cloud και η GMX TEC είναι μία από αυτές.

Γιατί εμάς ;

 Προηγμένα Χαρακτηριστικά 
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνολογιών cloud computing, ενοποιήσεις και δυνατότητες για τις επόμενες γενιές των project σας. Για να χτίσετε για κλίμακα, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι o cloud provider σας μπορεί να σας υποστηρίξει για τα επόμενα χρόνια, και μαζί μας, μπορείτε να είστε σίγουροι γι 'αυτό .

 Απίστευτες Τιμές
Μην ξεχνάτε τα πολλαπλά διαθέσιμα μοντέλα τιμολόγησης και τη διαφάνεια τιμών. Αν ψάχνετε για τη καλύτερη δυνατή τιμή στη καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, ξέρετε πού να έρθετε!

 Τεχνογνωσία
Κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικές cloud και αναπτύσσουμε εφαρμογές πολύ γρήγορα και μπορούμε να επαναλάβουμε εύκολα την υπάρχουσα αρχιτεκτονική cloud.
 

 Υποστήριξη
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η GMX TEC προσφέρει διαθεσιμότητα πόρων στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε, καθώς και προσβασιμότητα στον πελάτη.